Over ons

Nikki’s bloemen is ontstaan vanuit een passie voor bloemen.

Wij van Nikki’s bloemen, vinden het belangrijk om te luisteren naar de klant en mee te denken om zo een unieke creatie te maken. Een boeket, voor elke gelegenheid is mogelijk.

We bezorgen in Purmerend, Zaandam, Amsterdam, Beemster en omstreken.

U besteld het boeket:

  • Altijd geschikt met liefde
  • Altijd verse bloemen
  • Altijd bezorgd op de plaats naar keuze

Betrouwbaarheid

Als klant wil je mooie bloemen voor een goede prijs. Bij Nikki’s bloemen zijn verse bloemen en bezorging op het juiste moment erg belangrijk. Wij doen er alles aan om die betrouwbaarheid te garanderen. Wij werken dan ook samen met de beste leveranciers.

Vakmanschap

Bloemisten van Nikki’s bloemen zijn echte, trotse vakmensen. Ze hebben kennis over bloemen en spelen in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarnaast wordt het samenstellen van het boeket altijd gekeken naar bloemen welke passen bij het seizoen.

Aandacht en empathie

Via Nikki’s bloemen kun je je geliefde, familielid, vriend(in) of collega verrassen met een boeket. Dit boeket is altijd mooi verpakt en het is mogelijk om een boodschap bij het boeket mee te geven. Het is fijn om de ander te laten weten dat je aan die persoon denkt. Dit wordt altijd erg gewaardeerd. Want zeg nou zelf, een mooie boeket bloemen maakt toch iedereen vrolijk.

Arrangement

Bij Nikki’s bloemen is het mogelijk om een arrangement af te sluiten, waarbij wekelijks, twee wekelijks of maandelijks verse bloemen worden bezorgd. U bepaald zelf de prijs en het moment van verversen. Zo hoeft u zich niet druk te maken om mooie bloemen in het huis of op het werk. Dit wordt u uit handen genomen.